Politica de confidențialitate

SC GLONOS MULTICOM SRL („Compania”), cu sediul în Mădăras nr.333, Jud: Bihor, România, respectă și protejează confidențialitatea vizitatorilor Site-ului www.atadebalotat.ro („Site-ul”). Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale ale utilizatorilor.

  1. Colectarea datelor

Colectăm informații personale furnizate de utilizatori prin formularul de contact disponibil pe Site, care include Nume, Prenume, Email și Telefon.

  1. Utilizarea datelor

Informațiile colectate sunt utilizate pentru a răspunde solicitărilor de oferte pentru produsele noastre și pentru a trimite comunicații relevante.

  1. Protecția datelor

Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

  1. Drepturile utilizatorului

Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR), aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau obiecta la utilizarea datelor dvs. personale. De asemenea, aveți dreptul de a retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. în orice moment.

  1. Modificări ale politicii de confidențialitate

Putem actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre practicile noastre de confidențialitate.

  1. Contact

Pentru întrebări sau solicitări legate de prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0726036107.

Data ultimei actualizări: 14 Iulie 2023.

Scroll to Top