Termeni și condiții

Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea site-ului www.atadebalotat.ro („Site-ul”), care este operat și deținut de SC GLONOS MULTICOM SRL („Compania”), CUI: RO22759568, Nr.Reg.Comertului: J05/2911/2007, cu sediul în Mădăras nr.333, Jud: Bihor, România.

  1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați Site-ul. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții oricând și fără notificare prealabilă.

  1. Drepturi de Proprietate

Conținutul Site-ului, incluzând, dar fără a se limita la, textele, imaginile, logo-urile, graficele, este proprietatea Companiei și este protejat de legislația în vigoare cu privire la dreptul de autor și proprietate intelectuală.

  1. Utilizarea Site-ului

Utilizatorii sunt invitați să navigheze pe Site în scopul de a vedea produsele prezentate, precum și de a solicita oferte pentru acestea. Site-ul nu oferă posibilitatea de a face comenzi online, dar permite utilizatorilor să solicite oferte prin completarea unui formular de contact cu datele Nume, Prenume, Email și Telefon.

  1. Confidențialitatea Datelor

Compania respectă și protejează confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Informațiile colectate prin intermediul formularului de contact vor fi folosite doar pentru a vă trimite oferte pentru produsele noastre. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

  1. Limitarea Răspunderii

Compania nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare. Compania nu va fi responsabilă pentru niciun fel de daune suferite ca urmare a utilizării Site-ului.

  1. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni și Condiții, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0726036107.

Data ultimei actualizări: 14 Iulie 2023.

Scroll to Top