Afișez 1 - 9 din 10 rezultate

Plasă De Balotat

Plasa de balotat 1,23X3000m Piippo este produs in Finlanda de calitate superioara foarte rezistenta. Se foloseste pentru baloti rotunzi, cilindrici.

Plasă De Balotat

Plasa de balotat Astra cu dimensiuni de 1.23x3000 metri este un produs de înaltă calitate, special conceput pentru a asigura eficiență maximă în procesul de balotare a materialelor agricole. Este utilizată în principal pentru crearea baloților rotunzi, fiind o alegere preferată pentru fermieri și alte persoane implicate în industria agricolă.

Ață De Balotat

TAMA TWINE 750+ Fabricat în UE, este o ață de calitate superioară 750+m/kg, rezistentă la razele UV, nu scapă nodurile, nu se scămosează, rezistentă la rupere, compatibilă pentru toate tipurile de prese. Prețurile afișate sunt per bobină! Prețurile sunt negociabile în funcție de cantitate!

Ață De Balotat

Fabricat în UE, este o ață de calitate superioară 1000+m/kg, rezistent la razele UV, nu scapă nodurile,nu se scămoșează, rezistent la rupere, compatibilă pentru toate tipurile de prese.

Ață De Balotat

Piippo 700m/kg este o sfoara de balotat de calitate superioara, UV rezistenta, de culoare albastra, folosita pentru baloti rotunzi (cilindrici). Este o ata fina, nu scapa nodurile dar in acelas timp este rezistenta la rupere, nu se scamoseaza (mentine nodurile in timp indelungat, presa se va uza mai greu, economisiti la piesele de schimb).

Ață De Balotat

600m / kg Culoare: gri. Folosita pentru baloți rotunzi. Este rezistentă la rupere.

Ață De Balotat

600m / kg Culoare: albastră. Este rezistentă la rupere.

Ață De Balotat

600m / kg Culoare: albă. Folosită pentru baloți rotunzi. Este rezistentă la rupere.

Ață De Balotat

1000m / kg. Ideal pentru legat și ambalat. Culoare: albastru.

Scroll to Top