Afișez 10 - 16 din 16 rezultate

Ață De Balotat

400m/kg - Culoarea albastră este specificată pentru acest produs, care este produs și comercializat sub brandul Agrotex. Această caracteristică reprezintă rezistența sa la rupere, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații în domeniul agriculturii și al ambalajelor. Agrotex, un producător renumit în industria textilă, a dezvoltat această fire într-o gamă largă de culori, inclusiv albastru. Firele Agrotex sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și rezistența la rupere, fiind preferate de mulți profesioniști din domeniu.

Ață De Balotat

360m / kg Culoare: gri. Rezistentă la rupere. Prețurile sunt negociabile în funcție de cantitate!

Ață De Balotat

Culoare: albă. Folosită pentru baloți pătrați. Rezistentă la rupere. Prețurile afișate sunt per bobină! Prețurile sunt negociabile în funcție de cantitate!

Ață De Balotat

1000m / kg. Ideal pentru legat și ambalat. Culoare: albastru.

Ață De Balotat

1000m / kg. Ideal pentru legat și ambalat. Culoare: albastru.

Out of stock

Ata De Balotat

John Deere 750m/kg o sfoară de balotat de culoare albastră folosită pentru baloți dreptunghiulari de dimensiuni normale, are o rezistență sporita la rupere, UV stabil. Culoare: albastră, UV stabil.

Ata De Balotat

John Deere 400m/kg o sfoară de balotat de culoare albastră folosită pentru baloți dreptunghiulari de dimensiuni normale, are o rezistență sporita la rupere, UV stabil. Culoare: albastră, UV stabil. Prețurile afișate sunt per bobină! Prețurile sunt negociabile în funcție de cantitate!

Scroll to Top