Rendeljen most
+ 4 0756 368 717
telefon számon

BÁLAZSINEG ÉS BÁLAHÁLÓ SZÉLES VÁLASZTÉKA

A bálák készítése általában a betakarítás utáni tevékenység, ezért egyik gazdaságból sem hiányozhat a bálázógép és a hozzá tartozó bálamadzag vagy háló. A bálák lehetnek kisebb kocka alakúak, vagy henger alakúak, a bálagéptől függően. Nálunk bármilyen géphez, bármilyen formájú bálához megtalálja a tökéletes madzagot vagy hálót! Henger alakú bálák esetén spórolhat ha a 600, 700, 750 vagy 1000 m/kg –os madzagokat választja kinálatunkból: Piippo, Ister, Uragan, John Deer, Szegedi.

A bálák kötözésének idötartamának a csökentése, illetve az ez okbol keletkezett leálási idöszakoknak a megszüntetése, nagyon fontos tényező, ami a mezőgazdasági gépek gyártóit is nagyon foglalkoztatja.

Ezért az elmúlt években a gyártók különösen nagy figyelmet forditottak eme problémák megoldására , amik a leállást eredményezték a mezőgazdasági gépek munkaütemében, különösen azoknak amelyek a bálázó háló minősége miatt történtek meg. Tisztában vagyunk azzal hogy ez egyformán fontos a mezőgazdasági gépgyártók valamint a gazdák számára is. Ezért a cégünk által forgalmazott bálazómadzagok és hálók 100% kielégitik a fent említett berendezések igényeit. Például az általunk forgalmazott Pippo bálázóháló egy ugy nevezet Green Cap zöld rögzítő rendszerel van ellátva, annak érdekében hogy a csere folyamata minnél egyszerűbb és gyorsabb legyen.

A Piippo bálázómadzag és háló jellemzői :

A Finnországi Piippo bálázómadzag , egy kiváló minőségű, kék szinű, UV stabil madzag, amit sikeresen alkalmaznak a kerek es a szögletes bálák kötözésére is, telyesen kompatibilis minden típusú présekhez. Bár a madzag szál lenyegesen finom szerkezetű, ennek ellenére nem szakad, nem foszlik és a csomók nem bomlanak szét. Folyamatos vizsgák és teszteknek van kitéve közvetlenül a terephelyeken. A Cropmaster vizsgálatok szerint, egy a legerősebb bálázómadzagok közé tartozik a jelenlegi piacon. Cégünk három tipusú Piippo bálázómadzagot forgalmaz: 400m, 700m illetve 1000m/ kg, 5 kg-os tekercs kiszerelésében. A csomagoláson megadott mennyiség es hossz garantált a gyartó által.

Cegünk a következő bálázó madzagot forgalmazza, külömböző gyártóktol - Pippo, John Deer, Agrotex, Szegedi - külömböző méretekben.

 

A finn Piippo bálaháló egyike a legtartósabb és leghatékonyabb a jelenlegi bálahálóknak amik megtalálhatóak a mezőgazdasági piacon. A kerek bálák bálázására alkalmas valamint minden típusú préshez kompatibilis. Az úgynevezett Green Cap zöld rögzítő rendszer megkönnyíti a felhelyezést a presgépekre, ezért a rögzités idötartama a minimálisra csökken, így növelve a minöségi termelést. Már maga a csomagolás is úgy van kialakítva hogy megkönnyítse a bálaháló hengernek a kezelését. Ez a premium minőségű termék kiváló UV-ellenállásal bir ami nem szakad. Egy masik nagyon fontos tulajdonsága ennek a hálonak az hogy védi a káros nedvességtöl a bálát.

Cégünk a következő bálahálókat forgalmazza, külömböző gyártóktol - Pippo, Ister, Uragan - külömböző méretekben -1,23X3000m; 1,23 X3680m.

Kérdéseivel, észrevételeivel illetve rendelésekkel kapcsolatban kérjük hívjon minket bizalommal a +40/ 756 368 717-es telefonszámon illetve irhatnak is nelunk a korosi.glonos@yahoo.com e-mail cimre.

BÁLAZSINEG ES BÁLAHÁLÓ A LEGJOBB ÁRON!
ÜZLETEK, VISZONTELADÓK ESETÉBEN A DISZKONT ÁR ALKUDHATÓ.

 


 

A honlapon található árak ÁFA nélküli árak - 19%